Posts filed under “Inspiration”

Tisdag

Göteborg hade ett grått filter över sig som vanligt så vi smet in på Myrorna för att leta inspiration där istället. Det är också vår huvudsponsor av möbler i det nya projektet vi spånar på just nu, så det var läge att kolla in utbudet.                     [...]

Vår väg genom världen

På upptäcktsfärd på Myrorna hittade vi den finaste boken och den perfekta inspirationen för vårt nya projekt!            

Michel Berger hotel

Fantastiskt hotell i Berlin. Man behöver inte bo där för att bara få hänga där. Vi var där varje dag. Nästa gång vill jag sova i ett av de häftiga hotellrummen. Fler bilder finns här.                                      

Berlin I love you

En liten tripp till ett Berlin i höstfärger och inspirationen är på toppnivå igen. Staden är så levande. Människor umgås mycket mer ute här. I Sverige sitter vi gärna inne i våra hem och myser istället för att sitta ute på en bänk med en bok, med vänner på ett fik eller strosa runt på [...]

Bra vecka

Denna vecka har jag tillbringat på det här fantastiska stället. Druckit kaffe med fina Karolina, klappat hunden, ritat nytt, och beundrat alla blommor och fina detaljer i trädgården. Bästa veckan på länge!          

HDK:s examensutställning

I fredags var vi på HDK och titta på hela skolans gemensamma examensutställning. Det var finfixat med tejp i regnbågsfärger och det fanns projekt i varje skrymsle och vrå. Här är lite godbitar. Tänk, för ett år sedan var det vi som andades ut efter den stressigaste våren i vår världshistoria.    

Ett litet bord

Det finns många fantastiska möbler här i världen som man önskar att man var designern bakom. Det här lilla bordet till exempel. Shuffle Table MH1 från &tradition. Åh va fint det är!  

Mmm bok

Böcker kan man aldrig få nog av. Speciellt inte böcker om mönster. Den här kom hem till mig idag. Rapport! En bok om att göra mönster av  Lotta Kühlhorn. Hon är definitivt en favorit.