Archive for May, 2012

Mmm bok

Böcker kan man aldrig få nog av. Speciellt inte böcker om mönster. Den här kom hem till mig idag. Rapport! En bok om att göra mönster av  Lotta Kühlhorn. Hon är definitivt en favorit.    

Måndag

Igår var jag och drack kaffe hos Sandberg. Kan vara så att dom har designstudio på det bästa stället man kan ha. Fick hemläxa med mig hem, en lista med blommor. Kråkvicker ser ut så här tydligen.      

Tropisk värme hej hej!

För en dag sedan var himlen så grå så man blev ledsen och det var så kallt att man ville ha vantar och mössa. Men nu tadaa. Sommar. Värme. Detta innebar naturligtvis att hemmakontoret flyttade ut och blev innegårdskontor med gräsgolv, trädtak, husdjur och både skugga och sol. Det är det bästa med sommaren, att [...]

Färgskrapa eller osthyvel

Man tager vad man haver. He. Men sedan dess har vi faktiskt fixat bättre verktyg och nu ska jag åka ner för en backe och sen upp för en och så ner igen, hem till Lina och sedan till verkstaden. Jobba jobba jobba. Godmorgon onsdag!

På promenad med möbler, igen.

Idag har vi cyklat runt mest hela dagen. Från Masthugget till Klippan till stan till Majorna och sen tillbaka till Klippan igen. Vi har haft möte med en supertjej som överöste oss med pepp inför framtiden, ätit blåbär&vaniljbullar, transporterat möbler med våra cyklar (vill ha en bil! eller kanske nått mindre, typ en golfbanebil) mailat [...]